Tantra for mænd tantra dk

tantra for mænd tantra dk

Velkommen til trading-news.eu Clip_9 · Behåring. Sex uden kærlighed er som planter uden vand Det kan godt fungere et kort stykke tid, men til sidst dør det. Synes du, at dit sexliv er blevet for kedeligt og styret af, om det er onsdag, eller om tv-programmet er mere spændende? Så kan du hente hjælp i den orientalske . Susanne Mikaella Veierbæk fra Livsglædecentret demonstrerer hvordan man giver en tantramassage, både til mænd og til kvinder og hun tager dig med ind i det tantriske univers, hvor det ikke kræver nogen forudsætninger. DU kan også købe Tantra for livet som streaming - TRYK HER! trading-news.eu Derudover har vi et dagligt show på lille scene, hvor vi demonstrerer hvordan en tantrabehandling kan se ud, samt prøvebehandlinger på 30 minutter og workshops på messen. Copenhagen Tantra er stolte af at være de første til at repræsentere tantra på messen Erotic World i Danmark. Vi havde nogle skønne dage.

Your idea: Tantra for mænd tantra dk

Aarhus sex submissive slut 774
Fri erotik great sex 552
Tantra for mænd tantra dk Bøssechat free bdsm dating
Tantra for mænd tantra dk Der kommer i det nye år til at ske mange nye ting for mig i min lille tantriske virksomhed. At jeg åbner mit hjerte for at forstå hvor kvinden er i sit liv lige nu. Evnen til at kunne føle ind og mærke tydeligt, tantra for mænd tantra dk kvinden har det, og evnen til at mærke præcist, hvad det er hun har brug for i sin gratis netdating sider sex dansk lige nu. Ja det er også tantrisk. Stedet Som udgangspunkt foregår behandlingerne på hverdage i et behandlerlokale i  i det spirituelle fællesskab Tinkuy i København, men kan evt.
Hvem er jeg? Jeg hedder Odinn og har valgt tantraviking som mit “kunstnernavn”. Jeg har beskæftiget mig med tantra i flere forskellige afskygninger siden Jeg er uddannet på CHAI tantrabehandleruddannelsen (TBU) hold 2 i / , men dog ikke certificeret. Jeg har desuden været deltids-assistent på TBU hold . Med tantra lærer vi at sige klart "ja" og "nej", og det bruger man også på jobbet og sammen med venner. Sommerkurserne plejer at fungere rigtig fint. Folk er afslappede, trygge og glade. Det er en fordel hvis du har erfaring med tantra, meditation, yoga eller lignende, men undervisningen er for alle uanset erfaringer. Velkommen til Spirituel Tantra. For mange er kærlighedsrelationer utrolig svære at få til at lykkes på alle planer, og mange giver op på vejen, for blot at opleve de samme udfordringer i de næste parforhold. Men sådan behøver det ikke at være. Der findes muligheder for, at I sammen kan overvinde nuværende. tantra for mænd tantra dk

Leave a Reply